spot_img

Šole v Laškem ostajajo odprte, dobro sodelujejo tudi s starši

Minil je en teden, od kar so se po rdečih regijah odprle šole. V Osnovni šoli Primoža Trubarja Laško bodo jutri pričeli z drugim tednom pouka, saj so danes učitelji opravili potrebna testiranja. Več o tem smo spregovorili z ravnateljem, gospodom Sajkom.

Najbolj so v teh časih zaskrbljeni starši, saj so v nekaterih regijah po vse skupaj štirih dneh šolanja v tem tednu njihovi otroci ponovno na daljavo. V osnovni šoli Laško in njenih podružnicah pa se starši z vodstvom dobro razumejo, poudarja predsednica sveta staršev, Bogomila Košec Kajtna.

Potrebno se je zavedati, da je znanje ena najpomembnejših vrednot. Ko ti le to odtujijo ostaneš praktično brez vsega. Kakšne bodo posledice pri otrokih, predvsem pa mladostnikih ne bomo ugibali, pomembno pa je, da otroke ohranimo mirne in da kljub razmeram ostajamo mirni tudi mi.

Spremljajte nas še naprej, saj v tem tednu za vas pripravljamo tudi prispevek z ravnateljico vrtca, hkrati pa se bomo udeležili tudi občinske seje. Vaša spletna lokalna televizija, TV Laško.

(ŠJ)

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik