spot_img

KK Zlatorog v novo sezono z zmago

Če je lansko polletje za gledalce večina športih dogodkov splavalo po vodi, pa bo letos nova sezona toliko bolj pomembna za igralce, ki publiko nujno potrebujejo. Na parket nove sezone smo tako pospremili košarkarje in vodstvo KK Zlatoroga. Sprva smo spregovorili s predsednikom, Bojanom Špilerjem, ki je klub prevzel v letu 2019. Zaupal nam je, kako bodo s sezono začeli, glede na nove ukrepe s strani vlade in NIJZ v vezi s potekom bolezni covida-19.

Veliko nalogo pa je v letošnjem letu opravil trener, Robi Ribežl, ki je ekipo v začetku sezone popeljal z zmago nad Hopsi.

Preverili smo tudi kakšno je vzdušje v posodobljeni ekipi, ki so jo Laščani dopolnili tudi z dvema mladima Američanoma. Prvi, Logan Routte svojo prvo profesionalno pot pričenja v Laškem in v višino meri 211 cm ter drugi,  Casey Benson, ki bo dopolnil ameriški branilski duet.

Pozanimali pa smo se tudi kako je s politiko kluba glede mladih ekip, kjer so v preteklosti mladi lokalni košarkarji sicer dosegali vrhunske rezultate, a jih je v člansko ekipo, kljub dobremu potencialu priromalo le malo.

Tako, Laško! KK Zlatorog je v novo sezono zakorakal z zmago. Več o tekmah ter rezultatih si poglejte na njihovi spletni in Facebook strani, sledite pa jim lahko tudi na Instagramu. Še raje pa bodo imeli, če boste zanje z vsemi priporočili NIJZ navijali na tekmah! Se vidimo v dvorani Tri lilije!

Špela Juhart

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik