spot_img

Gremo v hribe skupaj z ekipo KK Zlatorog

Gremo v hribe je blagovna znamka Pivovarne Laško Union, ki kot gonilo največje planinske družbeno odgovorne akcije v Sloveniji, podpira in spodbuja aktivno, zdravo življenje in deluje za dober namen. Letos pa so se akciji za dober namen pridružili tudi košarkarji Košarkarskega kluba Zlatorog.

Mladi športniki, ki so se pridružili akciji so med obiskovalci torej razširili ideje dobrega namena, hkrati pa vzpodbujali strpno in solidarno družbo ter nenasilno komunikacijo, s čimer so opozorili tudi na osnovna načela akcije gremo v hribe.

Letošnje leto lahko tako vsako soboto od 11. julija pa do 26. septembra na izbranih lokacijah srečate člane Zlatorogove ekipe, spijete brezalkoholno pivo 0,0, ter se vpišete v Knjigo zaveze za strpno in solidarno družbo.

Pestro in solidarno dogajanje za dober namen, zdravje in boljši jutri skupaj s športnimi idoli Zlatorogove ekipe in v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije.  Vabljeni torej, da se pridružite akciji gremo v hribe in tako poskrbite za sprostitev s pozitivno zgodbo!

Špela Juhart

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik