Korona kriza je ohromila marsikatero dejavnost. Med najbolj oškodovanimi so bili v tem času gostinci. Tokrat smo se oglasili v Hotelu Špica Laško, kjer smo se pozanimali, kako so se soočali s težavami v času zaprtja. Slišali smo namreč, da so ta čas izkoristili predvsem za kreativnost. Odpravili smo se tudi v kuhinjo, kjer nam je šef kuhinje, Iztok Gumzej, predstavil prenovljeno ponudbo.
Za konec nas je seveda zanimalo, kakšni so plani za naprej, saj je turistična sezona zaenkrat še vedno v zraku.
Tudi sami smo na koncu preizkusili prenovljeno pico in priznati moramo, da je odlična. Vabljeni torej, da podprete lokalne gostince, ki so po napornem obdobju ponovno tu, da vas razveseljujejo s ponudbo. Podprite lokalno, podprite kvalitetno in ne pozabite, da se pica prileže v kateremkoli letnem času, vaša spletna lokalna televizija, TV Laško.
(ŠJ)