Kako se znebiti stresa, z Lili Knafelc

974

Živimo v času, ko je stres na dnevnem meniju naših življenj. Stres je tisto, kar uničuje našo zmožnost napredka hkrati pa je tudi kreator vrsto bolezni, ki lahko naše življenje uničijo hitreje, kot bi sami znali pojasniti. 

A svet ni tako črnogled kot se zdi. Ste vedeli, da smo ljudje ena velika inteligenca, ki je zmožna samozdravljenja? Več o tem smo za vas pred prazniki spregovorili z Lili Knafelc. Neverjetno žensko, ki je odkrila recept za srečno življenje. Je motivatorska govornica, avtorica Theta Healing Intensive metode, vedenjska ekspertka, predvsem pa tista oseba, ki bo vašemu življenju dodala nov pomen.

In kje lahko najdemo Lili?

Najdete jo lahko na Facebooku, lahko jo spremljate na Instagramu, ali obiščete njeno spletno stran liliknafelc.si. V času epidemije izvaja online programe z osebnim svetovanjem po telefonu. Drugače pa izvaja tudi terapije na Tesla sistemu v hotelu Draš v Mariboru. Vsi tisti, ki želite izboljšati svoje življenje, ki želite postati znova srečni, se opogumite in pokličite Lili, da vam pomaga.

Lili se iskreno zahvaljujemo za njen čas, znanje ter skrivnosti, ki nam jih je predala, da jih lahko delimo z vami. Svet je lep, samo spoznati ga je treba in s tem imamo v mislih spoznanje sebe ter zavedanje tega, da imamo vse potrebno že v sebi. Vesele praznike in vso pozitivo sveta vam želi vaša spletna lokalna televizija, TV Laško!