spot_img

Športni vikend na Šmohorju podprla Pivovarna Laško Union

Preteklo soboto je v Laškem potekal športni vikend. Že 14. kolesarski vzpon Pivovarne Laško Union ter zaključna akcija Gremo v Hribe sta skupaj nastopila pod prireditvijo Zlatorogova Trasnverzala ponosa.

Blagovna znamka Laško torej skrbi za dobro počutje in zdrav duh, s čimer je v njihovo zgodbo s pozitivnim učinkom povezala tudi naše vrhunske športnike, ki so svoje navijače obiskali na srečanju. Na pohodu so se nam pridružili skakalci Jernej Damjan, Nika Križnar in Timi Zajc, pa tudi svetovni prvak v deskanju na snegu Rok Marguč, ki se je  dogodka udeležil s svojo družino. Na Šmohorju pa smo opazili tudi rokometaše Celja Pivovarne Laško, biatlonko Andrejo Mali, košarkarje Zlatoroga ter nogometaše Maribora.

Vsi športni zvezdniki poleg svojih uspehov vzpodbujajo tudi tiste, ki se akciji gremo v hribe pridružujejo že nekaj let. Med njimi imamo tudi takšnega, ki se je udeležil že vseh 11 sezon in tako zbral 100 obvezno žigov.

Že 14. Kolesarskega vzpona Pivovarne Laško pa se je udeležilo veliko tekmovalcev, ki namesto pohodništva svoje zdravje posvečajo kolesu.

Vsi športni zvezdniki poleg svojih uspehov vzpodbujajo tudi tiste, ki se akciji gremo v hribe pridružujejo že nekaj let.

Letošnje leto so v posamičnih kategorijah od najmlajših do najstarejših pri kolesarkah zmagale Katarina Jančič, Tajda Glamočak in Nataša Kačičnik, medtem ko so pri kolesarjih prva mesta zasedli matevž Sluga, Jan Trotovšek, Blaž Goričar, Andrej Pinter ter Tone Klemenc. Najštevilčnejša družina je postala družina Utranker, najbolje zasedana kluba pa bike republik ter To simple.

Pozitivne zgodbe s pozitivnimi rezultati in nasmehi, ki jih je bilo kljub razmeram moč opaziti med obiskovalci. Vabljeni, da se tovrstnih dogodkov v prihodnje udeležite tudi sami in tako preko blagovne znamke Laško naredite nekaj dobrega zase in svoje počutje!

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik