spot_img

Aqua Roma Beach Weekend 2020

6. 6. 2020 in 7. 6. 2020 se je v Rimskih Toplicah, na peščenih igriščih, ob bazenskem kompleksu hotela in restavracije Aqua Roma, odvijal dvodnevni rekreativni turnir v odbojki na mivki za moške dvojice in ženske dvojice ter mešane trojice v nedeljo.

V soboto, 6. 6. 2020 se je odvijalo tekmovanje za moške dvojice in ženske dvojice. Sodelovalo je 48 igralcev in igralk, za najboljša mesta turnirja se je potegovalo 12 moških in 12 ženskih ekip, kar je tudi zgornja omejitev števila ekip. Tekme so potekale na dveh igriščih.
Finale ženskih dvojic se je zaključilo ob dnevni svetlobi, kjer sta z zmago slavili igralki Valenčič in Trampuž. Drugo mesto sta dosegli igralki Vidovič in Zakšek, tretje mesto pa igralki Posedl in Kalar. V ženski kategorije to leto nažalost ni bilo domače ekipe.
Finale moških dvojic je postreglo s pravim športnim spektaklom v soju žarometov. Nočni dvoboj sta z zmago slavila igralca Borlinić in Felkar. Drugo mesto sta zasedla igralca Pleša in Šteblaj, tretje pa Pečovnik in Markovič. V borbo za najboljša mesta so se podale tudi tri domače ekipe. Žal se je tekmovanje za eno od ekip končalo že v skupinskem delu, dve ekipi pa sta zaključili tekmovanje v četrt finalu turnirja.

V nedeljo, 2. 6. 2019, se je odvijalo tekmovanje za mešane trojice. Sodelovalo je 29 igralcev in igralk, razdeljenih v 9 ekip. Finalne zmage se je veselila ekipa “Papagaji” (Horvat, Pečovnik, Javornik), drugo mesto je zasedla ekipa “Če bo dež ns nau” (Ogrin, Leben, Berčič), tretje mesto pa ekipa “Monika & Company” (Erjavec, Weiss, Hafner). Sodelovala je tudi ena domača ekipa, ki pa je tekmovanje zaključila v četrt finalu.

 

 

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik