Doma Kultura Prireditve, festivali in dogodki V Laškem več kot 150 podjetnikov in podjetnic iz treh držav

V Laškem več kot 150 podjetnikov in podjetnic iz treh držav

1982

V Kongresnem centru Thermane Laško, je v četrtek in petek potekala 7. BNI Adria podjetniška konferenca. Na njej se je zbralo več kot 150 podjetnikov in podjetnic iz Slovenije, Hrvaške in Srbije.

V okviru dogodka je potekala mini poslovna šola, kjer so podjetniki in podjetnice pridobili nova znanja za lasten posel. Predavanja so izvedli strokovnjaki s področja prodaje, marketinga, računovodstva in vodenja. Zbrane pa sta obenem obiskala BNI Nacionalni direktor Madžarske in Slovaške, András Avidor in z olimpijskim srebrom nagrajena Sara Isakovič.

Slednja je zbranim preko motivacijskega predavanja predstavila svojo zgodbo o uspehu, kako se uspešno soočati z izzivi in kako se lahko spoznanja psihologije uporabijo v poslu.

BNI konferenca nudi podjetnikom kvalitetna predavanja z znanji in izkušnjami iz prve roke. Zanje je to odlična priložnost, da lahko na enem mestu v kratkem času od izjemnih posameznikov in podjetnikov slišijo njihove podjetniške zgodbe, preko katerih lahko rastejo kot osebnosti in podjetniki.

Nina Tovornik Jurgelj

 

Vir: 7. BNI Adria podjetniška konferenca. Pridobljeno 22. 5. 2019, https://www.bnikonferenca.com/.