spot_img

Briljantina Laščane zazibala v ritmih 70′

Gel v laseh, usnjene jakne, oprijete hlače,  Rock glasba in vroča dekleta. Ne, ne govorimo o kakšni poletni zabavi za najstnike, govorimo o vsem dobro poznanem muzikalu Briljantina, ki je v lanskem letu pod producentsko taktirko Jureta Franka ter režijo Juga Radivojevića »elektriziral« slovensko publiko.

foto: Aljoša Gabor

V nedeljo se je ekipa Briljantine predstavila tudi v Laškem, kjer so polno dvorano Kulturnega centra preplavili s spomini na glasbo sedemdesetih. Neverjetno energijo, ki jo izvajalci sejejo na odru smo za vas uspeli ujeti na kamere tudi v uredništvu TV Laškega.

Pred časom smo v Biltenu objavili tudi intervju z Mašo Medved- Sandy, katere glas in stas se lahko primerjata z znanimi pevkami muzikalov po svetu. V nedeljo pa nas je zanimalo, kaj nam ima povedati še preostali del ekipe.

Maša Medved – Sandy (foto: Aljoša Gabor)

Briljantinčki, kot sami sebi pravijo, so se med sproščenim pogovorom z nami spominjali priprav, zaupali pa so nam tudi kdo izmed njih je tisti, ki samega sebe na odru kar najbolje pooseblja.

Njihova sinhronost je odraz tega, da so na odru z istim ciljem ter da to kar delajo, opravljajo z največjim užitkom.

Povprašali pa smo jih tudi kako so potekale priprave, saj je na odru ob plesanju in petju za kakovosten nastop potrebno veliko kondicije. Zanimalo nas je, ali so ob petju morda tekli.

Ekipa, ki jo je produkcija postavila na oder je skupina neverjetno talentiranih pevcev, igralcev in plesalcev, ki so jim vloge tako rekoč pisane na kožo. Pozanimali smo se, kdo izmed njih je tisti, ki samega sebe kar najbolje pooseblja in ni trajalo dolgo, da smo izvedeli.

Tisti, ki po predstavi nastop opišejo z znanim stavkom: »klobuk dol«, enostavno ne znajo zbirati besed za pohvale. Ljubezen in vroča energija najstnikov, ki so se za vas predstavili na odru Kulturnega centra Laško kar kliče po tovrstnih predstavah. Samo pomislite, da so tako nekoč žurali naši starši, dedki in babice.

foto: MMC TV Laško

Mi pa za konec k opisu briljantne Briljantine dodajamo samo en stavek: »THIS IS THE ONE THAT WE WANT!« (Špela Juhart)

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik