spot_img

V veteranski ligi zmago odnesli Ajznponarji

V torek , 9.10.,  smo v sklopu Občinske veteranske fustal lige Laško, z ekipo Tv Laškega spremljali dvoboj med moštvom Holzpikerji v belih dresih ter Ajznponarji, ki so svojo ekipo predstavljali v rumenih dresih.

Tekma, ki je bila izredno zanimiva se je končala z rezultatom 2:1, kjer so po napeti borbi zmago zakoličili Ajznponarji.

Prvi gol je padel že v drugi minuti prvega polčasa, kjer je po lepi podaji za 1:0, mrežo uspešno zatresel Toplak za ekipo HOLZPIKERJEV.

Prvi polčas je minil v znamenju lepih obramb s strani belih ter lepih ekipnih akcij s strani rumenih. Ekipa Ajznponarjev je v 15. minuti prvega polčasa poskrbela tudi za izenačenje, kjer je za 1:1 uspešno zadel Čopar.

Prvi polčas se je končal s strelom mimo gola v zadnji minuti, kjer je gol za las zgrešilo moštvo rumenih.

Drugi polčas pa je bil s strani obeh moštev veliko bolj napet. Prepričali so nas z nekaj vratnicami, ter dobrimi obrambami obeh vratarjev, kar nekaj žog pa je zgrešilo svoj cilj in končalo izven gola.

Zadnji gol za zmago je padel v zadnji minuti drugega polčasa, kjer je mrežo za zmago in končni rezultat 2:1, zatresel Novak za ekipo Ajznponarjev.

Borbenost veteranov je torej dokazala, da uspešno branijo svoje barve, hkrati pa opominja na to, da se kvaliteten nogomet lahko igra tudi v ekipah veteranske lige!  (ŠJ)

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik