spot_img

Ob zaključku občinske lige na vrhu ekipi Petrol in Cinkarna Celje

Konec oktorbra je bil odigran zadnji, 18. krog futsal lige. Medtem ko so bili zmagovalci 1. lige že znani pred zadnjim krogom, je boj za drugo mesto potekal med ekipama Alfa Force in ŠK Breze. Dvoboj med slednjima je spremljala tudi naša ekipa. Utrinke s tekme, na kateri je padlo kar 13 golov, si lahko ogledate na spodnji povezavi, kjer je ob koncu prispevka še povzetek z zaključka letošnje lige, ko je potekala podelitev pokalov najuspešnejšim ekipam in posameznikom.

Tekme 2. lige, kjer je boj za prvo mesto potekal vse do zadnjega kroga, so se zaključile 20. oktobra.  Vrh lestvice je osvojila ekipa Petrol, iz slednje pa prihajata tudi naj vratar David Sevšek in naj igralec Klemen Gaberšek. Drugo mesto je pripadalo ekipi Amaterji, tretje pa Dramljam. Najuspešnejši strelec je z 18 goli postal Damjan Korez iz ŠD Vrh nad Laškim. Organizatorji so podelili še nagrado za fair play, ki jo je prejela ekipa AS Kačičnik.

Najuspešnejša ekipa 1. lige je z vsemi osvojenimi točkami postala Cinkarna Celje. Na drugo stopničko so stopili nogometaši ekipe Alfa Force, tretja je bila ekipa ŠK Breze. Bojan Čonkaš iz Cinkarne Celje je postal naj vratar, iz iste ekipe je tudi naj igralec Mišo Bodiroža. Z 28 goli je najuspešnejši strelec postal David Pipan iz ekipe Hajek Team. ŠK Breze je prejel še nagrado za fair play, organizatorji pa so za fair play nagradili tudi posameznika, Marka Drakslerja iz Lipovega Lista.

Pokali so bili podeljeni tudi ekipam in posameznikom iz Veteranske lige. Že šestič je pokal najvišje dvignila ekipa Aranžerji, drugo mesto je osvojila ekipa Šmohor, tretjega pa Zlatorog. Naj vratar je postal Franci Barlič iz ŠD Vrh, Andrej Marot iz ekipe Zlatorog je bil razglašen za naj igralca, najuspešnejši strelec v letošnji sezoni je s 30 goli postal Matjaž Toplak iz ekipe Holzpikerji, nagrado za fair play pa je prejela ekipa Holzpikerji.

 

Preostali rezultati 18. kola 1. lige

1. liga
ŠD Ranivok 2007 : Darles – 3 : 0
Laško pivo : ŠD Jurklošter – 4 : 5
Alfa Force : ŠK Breze – 8 : 5
Hajek Team : Cinkarna Celje – 3 : 5
Štore Team : Lipov List – 4 : 4

Končni lestvici 1. in 2. lige

  1. liga

2. liga

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik