spot_img

Že petnajstič Laščani zbrani ob svojem dnevu

S skupnimi močmi so Turistično društvo Laško, STIK Laško in Lojze Oberžan na letošnji Dan Laščanov uspeli privabiti največ obiskovalcev. Dokaz je število vpisanih občanov v Knjigi Laščanov, ki je prejela kar 953 novih vpisov in presegla rekord iz leta 2002, ko se je v knjigo vpisalo 851 obiskovalcev. Sicer se je skozi leta zbralo več tisoč podpisov, med njimi pa so tudi imena štirih Laščanov,  ki so svojega prispevali vsako leto zadnjih 14 let.

15. Dan Laščanov so popestrili različni glasbeni gostje iz lokalnega okolja, poskrbljeno je bilo za zabavo in prijetno druženje, obiskovalci pa so se lahko posladkali tudi s sladkim presenečenjem.

Druženje, obujanje spominov, srečanje starih prijateljev. Vse to je Dan Laščanov, ki je za nekoga uvod v Pivo in cvetje, za drugega vrhunec omenjene prireditve, za tretjega prijetno druženje s prijatelji. Je dan, namenjen Laščanom, ki v naslednjih štirih dneh po tem večeru medse sprejmejo na tisoče obiskovalcev željnih dobre glasbe, zabave, piva in cvetja.

 

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik