spot_img

Tekmovanje za najbolj urejene vasi in objekte v letu 2015

Tudi letos Občina Laško v okviru Turistične zveze Slovenije Moja dežela – lepa in gostoljubna, v sodelovanju s Komunalo Laško, turističnimi društvi in krajevnimi skupnostmi, organizira tekmovanje za najbolj urejene vasi in objekte v občini Laško.

Projekt Moja dežela – lepa in gostoljubna spodbuja sodelovanje in povezovanje prebivalstva pri varovanju, ohranjanju in urejanju naravnih vrednot in kulturne dediščine s turizmom, s tekmovanjem na občinski ravni pa na občini želijo spodbujati urejanje objektov in okolice, kar bo prispevalo k lepšemu in privlačnejšemu okolju.

Udeleženci tekmovanja so lahko vsi občani občine Laško, vse vasi, naselja, zaselki in ulice, javne institucije ter  zične in pravne osebe s področja gospodarstva v občini. Na razpis se lahko prijavijo posamezne  fizične in pravne osebe, krajevne skupnosti in društva, prijave pa se sprejemajo najpozneje do 17. 7. 2015. V letošnjem letu so objekti razvrščeni v kategorije: 1. vas/zaselek/naselje/ulica, 2. hiša, 3. kmetija in      4. javni objekt/podjetje.

Prijave pošljite najpozneje do 17. 7. 2015. Vse dodatne informacije o tekmovanju in ocenjevanju so na voljo na spletni strani občine, kjer najdete tudi natančnejši opis razpisa in prijavnico (http://www.lasko.si/sl/novice-kategorija/3584-tekmovanje-za-najbolj-urejene-vasi-in-objekte-2015).

Vir: Občina Laško (www.lasko.si)

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik