spot_img

Plezalno tekmovanje Grapafest 2013

Sekcija športnih plezalcev društva ŠMOCL je v soboto, 17. avgusta, javno otvorila ilegalni plac ali kanjon v bližini Tevč, kjer je organizirala športno plezalno tekmovanje z imenom Grapafest.

Skrivnostni kanjon, v katerem se pleza že več let, je ponudil več kot 40 balvanskih smeri, na katerih se je preizkusilo 42 tekmovalcev iz Slovenije, Francije, Italije in Hrvaške. Več kot 100 obiskovalcev je lahko urejene balvanske smeri tudi preizkusilo izven glavnega tekmovanja. Zaključek dneva in ocenjevanje tekmovalcev je prevzela strokovna komisija, ki sta jo sestavljala državni reprezentant Jernej Kruder in Laščan Izidor Zupan.

Kot boste lahko videli v video prispevku, so bile energije kanjona, gozda, potoka in same prireditve Grapafest tako pozitivne, da smo lahko v večernih urah ob poslušanju glasbe DJ-a Gašperja Kačiča pozabili na ves stres in težave vsakdanjega življenja. Vsekakor vse pohvale in čestitke za uspešno izveden projekt.

Mučeniki:

Aleš Zarič, Izidor Zupan, Jernej Kruder, Matjaž Zorko, Domen Trkulja, Julija Zupan, Aljaž Stopar, Dejan Sibinčič, Tamara Omerzel, Tomaž Gorišek, Jurij Šuhel, Komunala Laško in FiveTen

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik