spot_img

Turnir Huda Jama

V soboto, 18. maja, je NK Pivovar priredil športni turnir (streetball, beach volleyball, nogomet – futsal). Glavni namen dogodka je bil v zbiranju sredstev za razvoj mladih nogometašev v NK Pivovar Laško.

Izvedba turnirja je bila prvotno načrtovana že teden prej, vendar organizatorji dogodka zelo verjetno niso bili edini, ki jim je letošnji maj pošteno zagodel in pokvaril načrte. Možno, da v tem tiči tudi glavni razlog za precej klavrno obiskanost dotičnega dogodka. A vendarle so se zbrale hrabre duše, ki jim mladi nogometaši le nekaj pomenijo in odigralo se je nekaj košarkaških dvobojev in nogometna partija mešanih starostnih kategorij …  Na žalost sta se za odbojko zbrali le dve ekipi, pa nič zato.

V našem zelo kratkem pregledu smo zbrali nekaj lepših trenutkov in ujeli posameznike, ki so podprli naše mlade nogometne upe … Neprisotni pa se lahko odkupite tako, da pridete jutri, v nedeljo, 2. 6., navijati za naše mlajše dečke U-12 v zadnjem in obenem odločilnem srečanju sezone. Pivovarju že točka zadostuje za naslov prvaka, v goste pa prihajajo Radečani. Skratka lokalno rivalstvo v najlepši obliki. Tekma se prične ob 10. uri na nogometnem igrišču v Spodnji Rečici (Huda jama). Podprite naše fante v naskoku na naslov!

Sorodni prispevki

Tifernusov dnevnik